Journalist vermoedt dat Sony aan PlayStation 6 in plaats van PS5 Pro werkt

Journalist vermoedt dat Sony aan PlayStation 6 in plaats van PS5 Pro werkt

Journalist Tom Henderson speculeert dat er misschien geen PlayStation 5 Pro op de planning staat. Daarbij heeft hij op dit moment meer gehoord over een mogelijke PlayStation 6 dan over een PS5 Pro.

Dat meldt hij op Twitter. "Ik denk niet dat er een pro- of slim-versie bestaat." Er gaan wel geruchten over een nieuw PS5-model - eentje met een afneembare, externe disk drive - maar volgens Henderson zou dit louter een nieuwe versie van de huidige PS5 zijn. 

"De normale PS5 zal eind dit jaar niet meer worden geproduceerd. De productie van het nieuwe model begint in april en wordt vanaf september verkocht." Henderson speculeert dat Sony de productie van de huidige PS5 nooit zou stilleggen als het om een Pro-editie ging.

Vervolgens speculeert hij: "Ik weet niet zeker of we ooit een Pro-versie kunnen verwachten. Naar mijn idee is nog niet het onderste uit de kan van de reguliere editie gehaald en dat zie ik tot eind dit jaar ook niet gebeuren. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik meer over een PlayStation 6 dan over een PS5 Pro heb gehoord."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me sterk.. Ze gaan een PS5 Slim produceren die de huidige versie vervangt en daarbij komen ze ook met een PS5 Pro. Wat een aandachttrekkerij dit

0
test

Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen, en ik ben 1 van de eerste die dit durft te delen met het publiek, ik heb er lang over getwijfeld of ik dit uberhaupt wel openbaar moet maken, maar ik denk dat, nee ik weet wel zeker, dit als een lopend vuurtje verspreid gaat worden, in het diepste geheim, en het is geen clickbait, maar daar komt ie, zo meteen als ik uitgetypt ben, het ongelooflijke nieuws, dat, als ik mijn goudvis uitgelaten heb, en met jullie ga delen, dat sony, in het diepste geheim, ook over een playstation 7 gesproken heeft.

0

Aanbevolen voor jou