Journalist benadrukt dat Metroid Prime 2 en 3 ook naar Switch komen

Journalist benadrukt dat Metroid Prime 2 en 3 ook naar Switch komen

Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption zouden ook naar Nintendo Switch komen.

Dat claimt journalist Jeff Grubb. De journalist in kwestie liet vorig jaar al weten dat de Metroid Prime-games naar Switch zouden komen. Onlangs werd Metroid Prime Remastered voor Switch aangekondigd en uitgebracht.

Inmiddels heeft Grubb laten weten dat hij achter zijn claims van vorig jaar staat. Toen meldde hij dat Metroid Prime een "remaster" zou krijgen. Volgens hem zou er minder werk in de Switch-versies van Metroid Prime 2 en 3 worden gestopt, al zou de besturing wel van een update worden voorzien. Volgens hem krijgen de games dus niet een soortgelijke make-over als Metroid Prime Remastered.

Hoe dan ook is vooralsnog niets officieel bevestigd. Metroid Prime Remastered is nu digitaal verkrijgbaar op Nintendo Switch en komt op 3 maart fysiek uit. Bastiaan Vroegop gaf onlangs een 9 aan de game: "Dat Metroid Prime twintig jaar later nog zo goed overeind blijft staan is verbluffend. Het is een klein meesterwerkje, dat door de verbeterde besturing en visuele upgrades aanvoelt alsof het in 2023 voor de Switch is gemaakt. Voor oude Prime-fans is dit een prima uitstapje naar een geliefde klassieker, maar het is ook een uitstekend instappunt voor iedereen die Metroid al eens wilde proberen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou