Update: John Wick-outfit en spelmodus nu beschikbaar in Fortnite

Update: John Wick-outfit en spelmodus nu beschikbaar in Fortnite

Update: Epic Games heeft bekendgemaakt dat de eerder gelekte John Wick-outfit en spelmodus href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/everyone-wants-wick" rel="noopener noreferrer" target="_blank">nu beschikbaar zijn</a> in Fortnite. Ook is er een trailer uitgebracht van het tijdelijke evenement.

In de tijdelijke Wick's Bounty-spelmodus kunnen uitdagingen worden voltooid om beloningen te verdienen, waaronder de gouden Back Bling-munt, de One Shot Glider en de Boogeyman Wrap. Ook kan de John Wick-outfit worden aangeschaft, welke gebruik maakt van de Simple Sledge Pickaxe.

Watch on YouTube

Origineel bericht: In de bestanden van Fortnite is ontdekt dat het spel een John Wick-outfit krijgt. Ook een tijdelijke spelmodus, waarin spelers zoveel mogelijk munten verzamelen, wordt toegevoegd.

Lucas7yoshi, een bekende Fortnite dataminer, heeft ontdekt dat het personage John Wick een eigen outfit krijgt in Fortnite. Ook een 'beschadigde' variant van de outfit, waarin Wick gescheurde kleren, warrig haar en een bebloed gezicht heeft, is gevonden in de bestanden van het spel. Dit betekent waarschijnlijk dat Epic Games een samenwerking is aangegaan met de actiefilm John Wick 3, die vanaf morgen te zien is in de Nederlandse bioscopen.

John Wick

Eerder ontdekte spelers al dat het huis van John Wick uit de films is toegevoegd aan het eiland in Fortnite. Ook krijgt het spel een nieuwe tijdelijke spelmodus, dat in het thema staat van John Wick. In de modus strijden twee teams tegen elkaar om zoveel mogelijk gouden Back Bling-munten, de munteenheid die wordt gebruikt in de onderwereld van de John Wick-films, te verzamelen. Elke speler heeft slechts drie levens en spelers die al veel munten hebben verzameld, worden voor de vijand gemarkeerd op de map.

Wanneer de John Wick-outfit en spelmodus beschikbaar zijn, is niet bekend. In patch v9.01 van Fortnite, dat vandaag is uitgebracht, is wel het Tactical Assault Rifle-wapen toegevoegd. Dit automatische aanvalsgeweer is sterk van dichtbij, maar is minder effectief op lange afstand.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]Dit betekent waarschijnlijk dat Epic Games een samenwerking is aangegaan met de actiefilm John Wick 3, dat vanaf morgen te zien is in de Nederlandse bioscopen.[/quote] Dat = die

0
test

@TheChief Je hebt gelijk maar gamer.nl leest comments nooit en blijft fouten maken!

0
test

@TheChief Thanks, heb het verbeterd!

0
test

De outfit en de LTM is vanaf nu beschikbaar!

0

Aanbevolen voor jou