John Wick-maker werkt aan Just Cause-film

John Wick-maker werkt aan Just Cause-film

Er wordt door Derek Kolstad officieel gewerkt aan een film gebaseerd op Just Cause.

Kolstad is de schrijver en bedenker van de populaire John Wick-films, waarin Keanu Reeves de hoofdrol speelt. Van John Wick is eerder deze week een vierde film aangekondigd, die in 2021 in de bioscopen moet draaien.

De Just Cause-film wordt uitgebracht door Constantin Film en Adrian Askarieh van Prime Universe Films produceert. Askarieh zou al jaren proberen een film gebaseerd op Just Cause van de grond te krijgen. Ook Square Enix overziet als uitgever van de games de verfilming. Veel meer details over de aankomende film zijn er nog niet.

De Just Cause-games van Avalanche Studios staan bekend om hun gigantische open werelden, waar spelers als agent Rico Rodriguez met zijn grijphaak en wapenarsenaal een hoop chaos veroorzaken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Want hier zit iemand op te wachten? 🤔

0
test

@Floppyhoofd_ Wie zit niet op een leuke actiefilm te wachten? Zie op dit moment liever een films gebaseerd op Just Cause dan dat er nog een Marvel film uit komt..

0

het probleem is vaak dat een uitgever, in dit geval Square, vrijwel niets van films weet en toch iets over de film wil zeggen. Bij dit soort games draait het niet om het verhaal, maar om de actie die je als speler kan maken. Bij een film is het verhaal iets belangrijker en kun je als kijker niet zelf de acties verzinnen en uitvoeren. Volgens mij wordt dat snel saai. En de schrijver en bedenker van de John Wick-films... Geweldige films hoor, maar dat komt vooral door de erg toffe actie-scenes en de uitvoering daarvan door Keanu Reeves en niet door het verhaal.

0
test

@SuperDre ja was ook wat te vroeg gesproken, ik heb totaal niks met deze serie dus heb eigenlijk niet eens recht van spreke haha. My bad^^

0
test

Maker? Tja tis maar wat je maker noemt. Ik denk dat regisseur Stahelski de echte ster is dan de schrijver. Dus wat Fonsrutte zegt.

0

Aanbevolen voor jou