Nieuws
John Wick Hex

John Wick Hex verschijnt in oktober voor Epic Games Store

Nieuwe trailer gedropt

Geschreven door Dagmar De Groot op
John Wick Hex komt op 8 oktober uit voor de Epic Game Store. Deze releasedatum werd bekendgemaakt via een nieuwe trailer.

John Wick Hex is een aankomende top-down strategiegame gebaseerd op de John Wick-films. De game komt uit voor de pc, exclusief via de Epic Game Store, maar er zijn wel plannen om de game later ook naar consoles te brengen. De game wordt ontwikkeld door de Britse studio Bithell Games en dient als een verhalende prequel voor de filmserie.

In de game moet de speler manoeuvreren op levels die bestaan uit hexagons, waarbij verschillende bewegingen en acties gebruikt worden om vijanden te verslaan. De acties van John Wick worden weergeven op een tijdlijn die zichtbaar is voor de speler, waarbij elke actie kosten verschillende hoeveelheden tijd innemen. De gebruiker plaatst een aantal acties op deze tijdlijn, terwijl het spel pauzeert wanneer er geen acties in de tijdlijn staan.

Bekijk hieronder de trailer en schermafbeeldingen.

John Wick Hex komt op 8 oktober uit voor pc, exclusief via de Epic Game Store.

John Wick Hex
John Wick Hex
John Wick Hex
John Wick Hex

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr Vrijdag: Vijf innovaties die hopelijk snel arriveren Live om 14:00 uur: Link's Awakening en Singapore-voorpret met F1 2019
0

Reacties op: John Wick Hex verschijnt in oktober voor Epic Games Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.