John Romero's Facebook-hit Ravenwood Fair krijgt vervolg | Gamer.nl

John Romero's Facebook-hit Ravenwood Fair krijgt vervolg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Romero staat bekend als de medebedenker van games zoals Doom, Quake en Wolfenstein. De opvolger van zijn game Ravenwood Fair speelt zich af in een mijn onder het bos uit het eerste deel. Het spel houdt de grafische stijl aan van het eerste deel maar heeft wel een "donkerder sfeertje." Het verhaal is ook grimmiger dan Ravenwood Fair. In het eerste deel hebben spelers als doel bomen om te hakken, een kermis te bouwen om meer dierenbezoekers naar de Fair te lokken en het bos vrij te houden van monsters. Wanneer Ravenstone Mine uitkomt is nog niet bekend. 

Traditionele uitbreiding trategie

Uitgever van Ravenwood Fair en Mine, LOLapps, hanteert een strategie voor het uitgeven van uitbreidingen vergelijkbaar met die van World of Warcraft. "We gebruiken een traditionele strategie", aldus Arjun Sethi, hoofd van LOLapps. "Maar in plaats van ons te concentreren op hoeveel geld we kunnen verdienen aan een gebruiker, proberen wij een speler lang mogelijk vast te houden. Ravenstone Mine is een nieuwe wereld die een wi elwerking heeft met een wereld waar de gamer al veel tijd aan heeft besteed."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou