Een paar dagen geleden maakten wij al melding van het feit dat John Romero momenteel in een moeilijke positie zit. Er gingen geruchten dat Eidos hem van zijn functie wilde ontheven bij Ion Storm. Hij zou een simpelere functie krijgen. ShugaShack heeft gisteren weer wat sappige details te horen gekregen. Bijna zeker is, dat Mark Dochterman en Ron Dimant naar Ion Storm gebracht zijn door Eidos, om de boel te evalueren. Deze jongens komen van Ritual Entertainment maar zijn een tijdje terug een eigen bedrijf gestart, MumboJumbo. Er is een mogelijkheid dat deze twee ook bij Ion Storm blijven.

Het is ook al vrij zeker dat Romero bij Ion Storm blijft maar dat hij het met een mindere positie moet doen. Daarbij komt ook nog eens, dat Eidos de laatste plannen voor een nieuwe game van Ion Storm afgekeurd heeft.

Tot slot is er nog een gerucht die zeker niet al te serieus genomen moet worden, aangezien er nergens bevestiging van te vinden is. Dit gerucht verteld dat Epic met Romero aan het praten is over een licentie buiten Ion Storm om.

En dat waren de roddels voor vandaag.