Medeoprichters id Software starten Kickstarter voor fps Blackroom | Gamer.nl

Medeoprichters id Software starten Kickstarter voor fps Blackroom | Gamer.nl

John Romero en Adrian Carmack zijn een Kickstarter gestart voor een nieuwe game met de naam Blackroom. De game is een first-person shooter en heeft minimaal 700.000 dollar nodig om tot stand te komen. Romero en Carmack zijn twee van de oprichters van id Software, bekend van onder andere Doom. 

In Blackroom worden kla ieke elementen uit first-person shooters gecombineerd. “Het spel bestaat uit een mix van dingen ontdekken, snel handelen en intense gevechten met verschillende wapens”, schrijven Romero en Carmack op de Kickstarter-pagina. “Gebruik snelle en behendige bewegingen om de vijand te ontwijken.”

Volgens de makers heeft de game zowel single- als multiplayermodi. Deze laatste bestaat uit onder andere een co-op modus, een Deathmatch-modus en een arenamodus. Spelers kregen daarnaast toegang tot het maken van eigen mappen. De singleplayercampagne bedraagt tien uur.

Blackroom wordt uitgegeven voor pc en Mac via Steam. Als de Kickstarter-campagne een succes is, verschijnt de titel in de winter van 2018. Meer informatie is op de officiële Kickstarter-pagina te vinden. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou