John Romero brengt nieuw Doom 2-level uit, opbrengsten gaan naar Oekraïne

John Romero brengt nieuw Doom 2-level uit, opbrengsten gaan naar Oekraïne

Doom-ontwerper John Romero heeft een nieuw Doom 2-level gemaakt. Opbrengsten gaan naar organisaties die de inwoners van Oekraïne helpen.

Het nieuwe level voor de in 1994 verschenen game kan voor 5 euro worden aangeschaft. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis en UN Central Emergency Response Funds die zich inzetten voor de inwoners van Oekraïne tijdens de Russische invasie.

Het level heet One Humanity en kan via de website van Romero gekocht worden. Het is het eerste nieuwe level voor de game sinds de oorspronkelijke release. Mensen hebben wel een oorspronkelijke versie van Doom 2 en een moderne overzetting nodig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

John snapt de mensen die hij al decennia bedient (gamers). Als hij enkel een fonds had geopend waar je die 5 dollar had kunnen storten voor het goede doel... oei oei oei dan had de reactie niet mals geweest hoor, met beschuldigingen van in eigen zak steken erbij. Hij moet het verstoppen achter het "verkopen" van dat ene Doom 2 level wat hij in een avondje gemaakt heeft, dan is hij een held.

0
test

Prima level, genieten weer!

0

Aanbevolen voor jou