John Carpenter claimt dat Dead Space-film gemaakt gaat worden

John Carpenter claimt dat Dead Space-film gemaakt gaat worden

Horrorregisseur John Carpenter heeft mogelijk per ongeluk onthuld dat er een Dead Space-verfilming in aantocht is.

Vorig jaar gaf de regisseur al aan graag aan een verfilming van Dead Space te willen werken. In een recent interview met Variety werd hem gevraagd of daar een update over te geven viel.

"Nee, nee, ik kan niet geloven hoe zich dat heeft verspreid. Ik ben een groot fan van videogames, dus ik heb alle Dead Space-games gespeeld. Ik gaf eerder aan dat ik graag een Dead Space-film zou maken, en vervolgens vroeg iedereen mij wanneer ik er mee aan de slag ging. Ik ga het niet doen. Volgens mij hebben ze al een andere regisseur gevonden, en ze hebben mij niet gevraagd." Vervolgens gaf hij aan de aankomende remake te willen spelen.

Hoewel Carpenter dus niet betrokken is bij een verfilming, lijkt hij te claimen dat er wel degelijk plannen zijn voor een film, aangezien een andere regisseur "gevonden" is. Ondanks dat is dit nog geen officiële bevestiging dat er een film gebaseerd op Dead Space in de maak is.

Op 27 januari komt de remake van Dead Space uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het spel draait om Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. In de remake moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het verhaal leent zich prima voor een film. Maar dan niet een combinatie maken van de 3 spellen anders word het teveel. Alleen een film over deel 1 zou ik wel willen zien

0

@chefry Uiteraard, Dead Space heeft dan ook sterke filminvloeden. Het is niet alsof alien invasions en body horror zo ongewoon zijn in de wereld van film. Prometheus is al een halve Dead Space film eigenlijk :) Het cirkeltje is wel weer redelijk rond als er een Dead Space film komt. Ik hoop dat ze het aandurven om de film lekker goor te maken, want dat is het enige wat het kan redden. Als ze er een PG-13 iets van maken dan gaat het echt een template horror film worden.

0
test

@gimbal2 De prometheus films en de alien films die daarna komen vind ik niet erg best qua verhaal en horror. Een dead space film moet gewoon bloed bevatten en afgezaagd ledematen anders kan je het net zo goed niet gaan kijken

0

Aanbevolen voor jou