Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4

Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4

Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4 na het vertrek van Luis Barriga.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Shely werkt al geruime tijd bij Blizzard en heeft onder andere aan Diablo 3: Reaper of Souls en World of Warcraft: Wrath of the Lich King gewerkt. Hij was eerder ook al betrokken bij de ontwikkeling van Diablo 4 als de design lead.

In augustus werd aangekondigd dat Luis Barriga was vertrokken bij Blizzard. Het was niet duidelijk of ze vrijwillig waren weggegaan of waren ontslagen. Er werden geen redenen gegeven voor het vertrek, maar drie weken daarvoor klaagde de staat Californië Activision Blizzard aan vanwege een giftige werkomgeving waarin discriminatie, ongelijkheid en seksuele intimidatie een vast onderdeel zouden zijn.

Shely schrijft: "Zoals velen van jullie hebben we binnen ons team gereflecteerd over de recente gebeurtenissen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste blog en we moeten blijven werken aan het naleven van de waardes. Daarnaast blijven we ook werken aan Diablo 4." Verder wordt in de blogpost meer informatie gegeven over het geluid in de game.

Diablo 4 komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One, al is het waarschijnlijk dat er ook versies op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Er is nog geen releasedatum.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou