Nieuws
Diablo 4

Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4

Hij vervangt de in augustus vertrokken Luis Barriga

Geschreven door Michel Musters op
Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4 na het vertrek van Luis Barriga.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Shely werkt al geruime tijd bij Blizzard en heeft onder andere aan Diablo 3: Reaper of Souls en World of Warcraft: Wrath of the Lich King gewerkt. Hij was eerder ook al betrokken bij de ontwikkeling van Diablo 4 als de design lead.

In augustus werd aangekondigd dat Luis Barriga was vertrokken bij Blizzard. Het was niet duidelijk of ze vrijwillig waren weggegaan of waren ontslagen. Er werden geen redenen gegeven voor het vertrek, maar drie weken daarvoor klaagde de staat Californië Activision Blizzard aan vanwege een giftige werkomgeving waarin discriminatie, ongelijkheid en seksuele intimidatie een vast onderdeel zouden zijn.

Shely schrijft: "Zoals velen van jullie hebben we binnen ons team gereflecteerd over de recente gebeurtenissen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste blog en we moeten blijven werken aan het naleven van de waardes. Daarnaast blijven we ook werken aan Diablo 4." Verder wordt in de blogpost meer informatie gegeven over het geluid in de game.

Diablo 4 komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One, al is het waarschijnlijk dat er ook versies op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Er is nog geen releasedatum.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Grote PlayStation-remake wordt eind dit jaar aangekondigd' Dubbele beloningen en kortingen in GTA Online
0

Reacties op: Joe Shely is de nieuwe regisseur van Diablo 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.