Joe Danger vanaf 9 juni op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eén van de makers van Joe Danger heeft nieuwe informatie over de game vrijgegeven. Het spel is bijvoorbeeld op ieder moment te pauzeren en dan is de baan naar hartelust aan te pa en. Banen zijn online te delen: "Iedere keer dat je een baan van een vriend uitspeelt kun je hem gelijk aanpa en en terugsturen om hem nog leuker te maken. Zo zijn bij ons in ieder geval de banen ontstaan", aldus een van de makers van Hello Games.

Het spel bevat verschillende speelmodi. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om munten te verzamelen in Coin Bash, moeten er puzzels worden opgelost n Puzzle Mode en kan er gewoon geracet worden in de Race Mode.

In Joe Danger bestuurt de speler de op Evel Knievel geïnspireerde Joe Danger. Zoals zijn naam al doet vermoeden schuwt hij geen gevaar en trotseert hij op zijn motor alle mogelijke gevaren. Het spel lijkt nog het meeste op de kla ieke NES-game Excite Bike.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou