Nieuws
PlayStation 4 black Friday

Jim Ryan wordt nieuwe president van Sony Interactive Entertainment

Vanaf 1 april 2019

Geschreven door Michel Musters op
Jim Ryan wordt vanaf 1 april de nieuwe president en CEO van Sony Interactive Entertainment. Dat heeft het bedrijf aangekondigd.

Ryan is nu nog plaatsvervangend president van het gedeelte van Sony dat verantwoordelijk is voor de PlayStation-consoles. Hij vervangt de huidige president John Kodera, die vanaf oktober 2017 de positie bekleedde. Kodera neemt Ryan's voormalige positie over en gaat zich richten op het maken van "innovatieve gebruikerservaringen en het verder verrijken van het netwerkgebied".

Door de nieuwe positie kom Jim Ryan direct in contact met Kenichiro Yoshida, de president van Sony Corporation. Ryan begon in 1994 bij Sony Interactive Entertainment Europe en heeft sindsdien diverse posities in het bedrijf gehad.

Wij spraken Jim Ryan op E3 2017 over hoe ze E3-persconferenties in elkaar zetten, de concurrentie tussen de PS4 Pro en de Xbox One X, nieuwe handhelds en meer. Bekijk de video hieronder.

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Total War: Three Kingdoms wederom uitgesteld Nederlandse game-industrie opent gesprek over lootboxen met Kansspelautoriteit
0

Reacties op: Jim Ryan wordt nieuwe president van Sony Interactive Entertainment

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.