Nieuws
Fortnite battle royale Jetpack

Jetpacks nu live in Fortnite: Battle Royale

Vliegen maar!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Jetpacks zijn nu live in Fortnite: Battle Royale in de modus genaamd 'close encounters'. Ook kan de jetpack worden gevonden in normale game-modi.

In een blogpost vertelt Epic Games dat de update een modus genaamd 'close encounters' naar de game brengt. In deze modus kunnen spelers alleen maar shotguns en jetpacks vinden.

De jetpack laat spelers niet eindeloos in de lucht vliegen, maar moet tussentijds worden opgeladen. Tevens kunnen spelers niet richten terwijl ze in de lucht hangen.

Ook in normale game-modi kan de jetpack worden gevonden als een Legendary item. Spelers kunnen overigens niet twee jetpacks in hun inventaris hebben. Bij het oppakken van een tweede jetpack wordt deze automatisch verwisselt met de ander.

De jetpack was eind februari al aangekondigd, maar werd op het laatste moment uitgesteld. Dit bleek uit een mailuitwisseling tussen Epic Games en PC Gamer. De ontwikkelaar koos vervolgens voor een jachtgeweer in plaats van de jetpacks.

Epic zei toen: "Op het laatste moment vonden we mankementen in het design wat onze lancering zal vertragen. We zijn bezig met het corrigeren... de jetpack zal op een later tijdstip opstijgen. In de tussentijd kun je genieten van de overvloed aan no-scopes met het nieuwe jachtgeweer en de lucky point of interest feature."

Solid Gold v2

Ook introduceert de content update een tweede versie van de tijdelijke game-modus genaamd 'Solid Gold.' In deze game-modus krijgen spelers alleen maar wapens met een legendarische zeldzaamheid.

Deze modus was ook al eind februari speelbaar, maar nu is aan de tweede versie de Heavy Shotgun en de Burst Assault Rifle toegevoegd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vegito Blue en Fused Zamasu komen 31 mei naar Dragon Ball FighterZ. Gerucht: Remasters voor Yakuza 3, 4 en 5 op komst
0

Reacties op: Jetpacks nu live in Fortnite: Battle Royale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.