Jesper Kyd keert terug als componist voor Assassin's Creed Valhalla

Jesper Kyd keert terug als componist voor Assassin's Creed Valhalla

Jesper Kyd, de componist van de eerste twee Assassin's Creed-games, keert terug voor de nieuwste Assassin's Creed-game: Valhalla. De componist staat vermeld op de Duitse website van Ubisoft.

De componist was eerder verantwoordelijk voor de muziek van Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Brotherhood en Revelations. Voor onbekende redenen keerde de componist niet terug voor Assassin's Creed 3. Nu lijkt het erop dat de componist na negen jaar afwezigheid terugkeert naar de franchise. Zijn naam staat namelijk als één van de componisten van Assassin's Creed Valhalla op de Duitse website van Ubisoft vermeld. "Een geselecteerde soundtrack van de game met muziek van de beroemde componisten Jesper Kyd, Sarah Schachner en Einar Selvik", zegt de omschrijving.

De muziek wordt door Kyd verzorgd samen met Sarah Schachner en Einar Selvik. Schachner is ook een bekende in de franchise. Zij was namelijk verantwoordelijk voor de muziek in Assassin's Creed Unity en Origins. Eerder maakte de Duitse website van Ubisoft de bonusmissie in de nieuwe Assassin's Creed-game bekend. De game moet dit najaar uitkomen op verschillende platformen. De eerste trailer van Valhalla is hier te bekijken.

Valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die Duitse websites hebben wel flink schijt de laatste tijd

0
test

@Millman7 Ik weet ook niet wat daar aan de hand is xD

0
test

DIT IS ECHT FAN_TAS_TISCH! Jesper Kyd heeft toch wel echt een hoop legendarisch werk geleverd. Blij te horen dat hij terug is bij de serie.

0

Aanbevolen voor jou