Jeff Minter, de lama-liefhebbende ontwikkelaar van onder andere het muziek-visualisatieprogramma op de Xbox 360, is niet blij met de verkoopcijfers van zijn laatste game, Space Giraffe. Deze kunstzinnige shooter, te downloaden op Xbox Live, wordt blijkbaar voor allerlei andere, in zijn ogen mindere games genegeerd. We hebben geen verkoopcijfers, maar dit vertaalde stukje van zijn blog zegt genoeg:

"Ik zie weinig reden om zelfs nog door te gaan met games ontwikkelen op dit moment, wanneer een remake van Frogger, één van de slechtste arcade games, tien keer zoveel verkoopt als Space Giraffe in een enkele week. We hebben zoveel liefde en moeite in dat spel gestopt. Ja, het is bij ons over gekomen. Jullie willen gewoon een kanaal met remakes van oude, stinkende arcade games en rotzooi die je ooit op je Amiga hebt gespeeld. We zullen dus niets nieuws meer doen. Sorry dat we het probeerden."

Bittere woorden Jeff, bittere woorden. Tot dergelijke nuchtere realisaties komen is één ding, maar dat publiekelijk doen... is gewoon pijnlijk.