Japanse retrogamegroep deelt gratis Super Nintendo's uit

Japanse retrogamegroep deelt gratis Super Nintendo's uit

De Japan Retro Game Association, afgekort JARGA, deelt honderd gratis Super Nintendo-consoles uit. De associatie maakte de actie bekend op hun website.

Heel Japan zit op dit moment in quarantaine vanwege het coronavirus. Om families met kinderen te helpen is de JARGA een actie gestart om de gezinnen te helpen in de quarantaineperiode. Alle families met één of meer kinderen onder de zestien jaar kunnen zich via de website van de associatie aanmelden om kans te maken op een Super Famicom. Bij een console worden kabels, één controller en twee games meegeleverd; Donkey Kong Country en Final Fantasy 6.

De Super Famicom, in het Westen bekend als de Super Nintendo (SNES), was het tweede console van Nintendo. De SNES kwam in 1990 uit in Japan en kwam in 1992 uit in Nederland. Families kunnen zich tot 27 april inschrijven.

Lees hier over de tien beste games die op de SNES zijn uitgekomen.

NES

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar even aanmelden dan.

0
test

@TommyVercetti woon je in Japan ?

0
test

@Blackdevil NL ja in Yokohama.

0
test

Volgens mij hebben een aantal van die consoles beat wat uurtjes in de zon gestaan of in de rook gehangen. compleet geel verkleurd😆.

0
test

@melody sommige SNES consoles hebben een bepaald plastic dat hoe dan ook een dergelijke verkleuring mee maakt. Er is een variant die een ander soort plastic in zich had en die kom je wel nog onverkleurd tegen.

0

Aanbevolen voor jou