Japanse PS3-bezitters worden beloond voor tv-kijken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het trophy-systeem beloont spelers met virtuele trofeeën voor het behalen van bepaalde prestaties in games. Microsoft doet dit op PC en Xbox 360 met het vergelijkbare achievement-systeem. Het doel van deze beloningen is om mensen te motiveren om door te spelen. Volgens Sony kan de Torne kijkers onder andere belonen voor het bekijken van een laatste aflevering van een televisieserie.

Torne

Het DVR-apparaat Torne komt volgende maand uit in Japan voor ongeveer 78 euro. Er bestaat ook een duurdere versie met een externe harde schijf van 250 gigabyte.

Het apparaat wordt aangesloten op de PlayStation 3, maar werkt ook met de PlayStation Portable. Sony's draagbare spelcomputer kan gebruikt worden als geavanceerde afstandsbediening voor de Torne en opgenomen programma's kunnen bovendien op de PSP worden bekeken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou