Nieuws
Pokemon

Japanse trailer laat zien wat je precies van Pokémon Sword and Shield kan verwachten

Maak je klaar voor het avontuur

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het langverwachte nieuwste deel in de Pokémon game-franchise is er bijna, om even alle aspecten van de game samen te vatten is er een Japanse overview-trailer uitgebracht over Pokémon Sword en Shield.

De nieuwe games zijn er bijna, nog twee weken en dan kunnen spelers eindelijk de wereld ontdekken en beginnen met het vangen van de nieuwste pokémon. De onderstaande trailer geeft nog even duidelijk weer wat we allemaal kunnen verwachten, ondanks dat het natuurlijk Japans is.

In het overzicht zien we natuurlijk veel nieuwe pokémon in actie, van Scorbunny tot de speciale editie van Sirfetch’d en Alcremie. Ook zien we veel van de omgeving waarin het avontuur zich plaats gaat vinden en de gyms, waarin je het op gaat nemen tegen de gymleaders. Je kan met je pokémon spelen, eten koken en uitgebreide je personage aanpssen.

Benieuwd naar hoe de game daadwerkelijk speelt? Een review van Pokémon Sword and Shield kan je binnenkort lezen op Gamer.nl. Tot dan kan je een kijkje nemen naar Jacco’s hands-on-ervaringen met de game. Hij heeft onder andere het volgende te zeggen, “Of Sword en Shield de ‘hardcore’ Pokémon-games zijn waarop velen hebben gewacht, hangt een beetje van je verwachtingen af. Het is grafisch gezien - zeker als je ze bijvoorbeeld naast Dragon Quest 11S houdt - geen grote sprong voorwaarts.”

Ook heeft Jacco een interview mogen houden met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield en waarom Sobble altijd zo verdrietig kijkt. Lees het volledige interview hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 14:00 Luigi's Mansion 3 en F1 2019 in de VS Maak kans op een Speelgoed van het Jaar-bordspelpakket
3

Reacties op: Japanse trailer laat zien wat je precies van Pokémon Sword and Shield kan verwachten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  vladimirr

  • 1 november 2019 12:52
  hebben jullie toevallig een indicatie wanneer de review online komt :P?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 1 november 2019 13:07
  je ziet wel veel maar ik mis nog een details zoals hoe je een pokemon vangt. is dat weer 1000 ballen er tegenaan gooien of eerst verzwakken en dan een balletje gooien?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Millman7

  • 2 november 2019 12:04
  @HunterSeeker het is gewoon een pokemon game

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.