Japanse ontwikkelaar Treasure werkt aan 'veelgevraagde game'

Japanse ontwikkelaar Treasure werkt aan 'veelgevraagde game'

De Japanse ontwikkelaar Treasure zegt aan een "veelgevraagde game" te werken.

Dat meldt het bedrijf, dat gisteren precies dertig jaar bestond, in een Tweet (vertaald door VGC). "Dit jaar werken we hard door zodat we 'die' veelgevraagde game kunnen leveren." Om welke game het gaat is niet bekend.

Treasure heeft in de afgelopen dertig jaar een sterke reputatie opgebouwd als ontwikkelaar. Het bedrijf is bekend van eigen games zoals Ikaruga, Mischief Makers en Radiant Silvergun, maar ook om samenwerkingen met bijvoorbeeld Nintendo voor games als Wario World en Sin and Punishment en diens vervolg.

Fans speculeren vooral dat het om een heruitgave van of vervolg op Ikaruga gaat, maar zover bekend heeft Treasure daar geen aanleiding tot gegeven. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah Treasure, wie kent ze niet.. misschien wel een nieuw Gunstar Heroes deel, dat zou echt superbruut zijn. Of een nieuwe Sin & Punishment (het deel op de Wii is wellicht 1 van de beste onrails shooters OOIT gemaakt ) maar een opvolger van radiant silvergun/Ikaruga zou ook super zijn. deze gasten zijn masters in het shmup/actie/shooter genre!!!!!

0

Aanbevolen voor jou