Het is alweer een tijdje stil geweest rond Yakuza (de game gaat in Japan door het leven onder de naam Ryu Ga Gotoku) maar vandaag zijn er tien nieuwe screenshots verschenen van deze exclusive PS2 game van Sega. Yakuza draait om Kiryu Kazuma, ex Yakuza, die na tien jaar in de bak gezeten te hebben zijn leven weer een beetje op de rails probeert te krijgen. Als snel raakt hij verwikkeld in een duister complot waarin hij te maken krijgt met een mysterieuse vrouw genaamd Haruka en verdwenen geld met een straatwaarde van zo'n tien miljard yen.

In Yakuza heeft de speler onder andere de mogelijkheid om vrij rond te lopen in de met neon verlichte straten van Japan's grootste stad Tokyo en je zult je vuisten goed moeten gebruiken om je een weg te banen door de uiterst criminele Yakuza om zo het plot van het verhaal te ontrafelen. Ook is het mogelijk om Kiryu Kazuma beter te maken en zijn vaardigheden te vergroten door middel van wapens en items.

De tien nieuwe screenshots van Yakuza kun je op de site van Worthplaying bekijken. Wanneer Yakuza uit zal komen is nog niet bekend.