Japanse CEO geeft werknemers vrij om Monster Hunter Rise te spelen

Japanse CEO geeft werknemers vrij om Monster Hunter Rise te spelen

De CEO van het Japanse bedrijf Mark-on heeft zijn werknemers op 26 maart vrij gegeven om Monster Hunter Rise te spelen.

In een Japanse tweet laat Masaki Hiyama, de CEO van vr-ontwikkelaar Mark-on, weten dat veel Japanse werknemers toch al vrij nemen op dagen dat er een nieuwe Monster Hunter-game uitkomt. Aanstaande vrijdag verschijnt Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch en hij heeft die dag dan ook als 'MonHun Day' uitgeroepen.

Alle werknemers hebben een brief gekregen waarin staat dat ze die dag vrij zijn, omdat de meesten zich toch niet kunnen concentreren. Aan de Huffington Post legt Hiyama uit dat enkele werknemers op voorhand al vrij hadden genomen. "We hebben veel woorden van dank gekregen van werknemers voor het geven van een vrije dag."

Monster Hunter Rise scoorde een 9 op Gamer.nl: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

monster hunter rise

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat veel bedrijven hier nog wel wat van kunnen leren.

0

Ik zeg bij iedere game release aan vrije dag, STEM ZIMINAR

0

Aanbevolen voor jou