Op Slashdot is een vermakelijke pagina te vinden waarin een paar Japanners SNK/Playmore's King of Fighters naspelen in het echt. Eigenlijk niet zo bijzonder, ware het niet dat men met echt vuur naar elkaar gooit en de fotos er spectaculair uitzien. Men doet op de pagina enkele moves na en vergelijkt de moves met acties uit het spel. Om alles extra duidelijk te maken wordt alles ook begeleid door uitgebreid commentaar, helaas voor ons in het Japans.

De Japanners die dit spelen beoefenen de kunst van Cosplay, waarbij men zich verkleed als zijn of haar favoriete karakter en deze zoveel mogelijk nadoet. Ik ben benieuwd wanneer de eerste Japanner voorbij komt die Soldier of Fortune als Cosplay kiest

Hier een stukje van de pagina met behulp van Babbelfish : Just a little wait, the ƒSƒ‹ƒ@! Saying, from ‚é side, it is what, as for the lump of that flame!

With the clothes of the kind of ƒqƒ‰ƒqƒ‰ which is not either such a fireproof fragment, such a ƒ‚ƒ“ there is no ƒƒP which is received the ginger!

Op de pagina zijn filmpjes en foto's vinden van beide Japanners. Do not try this at home.