Jane Foster's Mighty Thor komt op 28 juni naar Marvel's Avengers

Jane Foster's Mighty Thor komt op 28 juni naar Marvel's Avengers

Op 28 juni wordt Jane Foster's Mighty Thor als een speelbaar personage aan Marvel's Avengers toegevoegd.

Dat heeft Crystal Dynamics aangekondigd. De studio, die inmiddels is verkocht door Square Enix aan Embracer Group, liet eerder al weten dat het personage naar de game zou komen, maar nu is ook een releasedatum bekend. Dat is geen toeval, want in de op 6 juli te verschijnen Marvel-film Thor: Love and Thunder speelt het personage ook een rol.

Hoewel Foster in de game qua besturing veel gelijkenissen toont met de reguliere Thor, heeft ze enkele unieke mogelijkheden, waaronder een nieuwe power attack en een combo. Ook is er een nieuwe Instrinsic-mogelijkheid genaamd All-Mother's Blessing, een nieuwe Overcharge genaamd God Tempest en een nieuwe Ultimate genaamd All-Weapon, waarmee ze zowel Undrjarn en Mjölnir kan gebruiken.

Foster wodt volledig ingesproken en spelers kunnen diverse cosmetische items voor haar vrijspelen, waaronder outfits, emotes en takedowns. In deze blogpost wordt het een en ander uitgelicht. Foster maakt deel uit van een gratis update.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Liever wel, want ben niet helemaal meer op de hoogte er van, dus dat het er bij wordt vermeld apprecieer ik, anders ga ik het toch zelf op zoeken. Plus, het is een game nieuws website, als ze het er niet bij zou melden zou het wel van lage kwaliteit zijn he :P

0

Aanbevolen voor jou