WorthPlaying heeft een aantal nieuwe screenshots van Everything or Nothing online staan, de nieuwe James Bond game van Electronic Arts waarin het eerste persoons perspectief wordt ingeruild door een derde persoons camerastandpunt waardoor je nog meer het gevoel hebt met een bond-game bezig te zijn. Ook zal de game zich niet meer op louter schieten concentreren maar zal je ook, zoals dat vooral bij de oudere James Bond films pastte, met tegenstanders op de vuist kunnen gaan.

Dit keer staan er ook typische spionnentechnieken tot je beschikking, zoals het jezelf vermommen als een tegenstander om zo makkelijker bepaalde basissen te infiltreren. Everything or Nothing brengt je weer naar allerlei spannnede locaties op onze aardkloot, variërend van Peru en Egypte tot New Orleans en het Moskou.

Ook zien we een gevreesde tegenstander uit de James Bond films The Spy Who Loved Me en Moonraker terugkeren, namelijk de meer dan twee meter hoge Jaws met zijn metalen kunstgebit en grote spierkracht. Dat ook Pierce Brosnan, in navolging op Roger Moore, met deze kleerkast op de vuist kan zal in Everything or Nothing blijken. Pierce leent namelijk wederom zijn uiterlijk voor deze game. Meer screenshots bekijk je hier.