Nieuws
Lollipop Chainsaw

James Gunn en Suda51 werken niet aan Lollipop Chainsaw-remake

‘We zijn er niet over benaderd’

Geschreven door Marvin Toepoel op
Hoewel James Gunn en Suda51 twee van de grootste namen zijn die werkten aan de originele Lollipop Chainsaw, hebben ze “niets te maken” met de remake.

Zowel James Gunn als Goichi Suda, beter bekend als Suda51, melden op Twitter dat ze op geen enkele manier verbonden zijn aan de Lollipop Chainsaw-remake. Suda51 was regisseur van het origineel en Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn was een van de schrijvers, maar ze werken dus niet aan de recent aangekondigde remake van de game uit 2012.

Eerder deze week maakte de uitvoerend producent van de originele Lollipop Chainsaw, Yoshimi Yasuda, bekend dat zijn nieuwe bedrijf Dragami Games een remake maakt. Fans en journalisten begonnen zich af te vragen of ook Gunn en Suda51 aan het project werken, waarop Gunn al snel het volgende tweette: “Om op de vraag in het artikel te reageren: noch ik, noch Suda51 zijn hierbij betrokken. Ik hoorde er voor het eerst over van Suda, een paar weken geleden.”

“Ik beveel het aan noch veroordeel het. Ik weet er simpelweg niets over. Maar aangezien artikelen (nieuwsartikelen, red.) onze namen erop plakken, denk ik dat het belangrijk is om te verduidelijken dat niemand er ons ooit over benaderd heeft”, aldus Gunn.

Vervolgens benadrukte ook Suda51 via Twitter dat hij en Gunn niet aan de remake werken. “Om toe te voegen hoe ik erover denk, zoals James Gunn al zei, zijn hij noch ik bij het project betrokken, en Grashopper Manufacture (het bedrijf van Suda51, red.) heeft niets met het ontwikkelen of wat dan ook te maken.”

Bron: Suda51 (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Zotac Zbox mini-pc heeft vanafprijs van circa 1600 euro Ubisoft-werknemers willen Anno 2070-servers online zien te houden
1

Reacties op: James Gunn en Suda51 werken niet aan Lollipop Chainsaw-remake

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    CroniC

    • 6 juli 2022 18:44
    Ach ja, een remake is niet zo moeilijk als de basis al door 2 toppers is gelegd

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.