James Gunn: 'DC-games en -films worden met elkaar verbonden'

James Gunn: 'DC-games en -films worden met elkaar verbonden'

Regisseur James Gunn heeft bevestigd dat toekomstige games en films van DC met elkaar verbonden gaan worden.

Gunn - ook bekend van de Guardians of the Galaxy-films - leidt het vernieuwde DC Studios, dat gaat over alle toekomstige verfilmingen van DC-comics. Een fan vroeg hem op Twitter of toekomstige DC-films en -games met elkaar verbonden gaan worden. Daarop antwoordde hij duidelijk met "ja". 

Het lijkt daardoor dus aannemelijk dat aankomende DC-games, zoals Suicide Squad: Kill the Justice League en Wonder Woman, rekening houden met het lopende verhaal in de DC-films en onderdeel worden van de overkoepelende canon.

Eerder deze maand claimde Deadline al te hebben vernomen dat Warner Bros. en DC van plan waren om een samenhangend verhaal te vertellen in alle media, waaronder films, games, series en animatie. Dit was echter nog niet publiekelijk bevestigd tot Gunn zijn reactie gaf op Twitter.

Het is een andere tactiek dan wordt toegepast door Marvel. Games van Marvel, zoals Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Avengers en het aankomende Midnight Suns, staan los van de films en series die onderdeel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe, met andere verhaallijnen en versies van personages.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ok.

0
test

Hoop vooral dat ze er dan voor zorgen dat ze ook dezelfde acteurs hebben. Zou een beetje raar zijn als je bijvoorbeeld op het grote scherm Henry Cavill hebt als Superman, maar dan krijg je een game waar iemand anders Superman speelt.

0

Aanbevolen voor jou