Nieuws
Project 007

James Bond-game van Hitman-maker verschijnt mogelijk pas in 2025

Hitman 3 was wel een succes

Geschreven door Niels Arts op
Het zou zomaar kunnen dat de James Bond-game Project 007, die ontwikkeld wordt door Hitman-studio IO Interactive, voorlopig nog niet uitkomt.

Eerder dit jaar deelde IO Interactive de resultaten van het afgelopen fiscale jaar, dat eindigde op 31 maart 2022. Hierin meldde de ontwikkelaar dat ze verwachten 450 tot 500 miljoen Deense kroon (minimaal 45 miljoen euro) aan omzet binnen te halen in het huidige fiscale jaar, dat in maart 2023 eindigt.

Daarna verwachten ze een daling in omzet voor de komende twee fiscale jaren vanwege een gebrek aan nieuwe releases. Dat zou betekenen dat in 2023 en 2024 geen grote titels verschijnen. Het volgende geven ze hier zelf over aan:

"Er is een risico dat de omzet en winst zal dalen. Dit komt door de lange productietijden in het verschiet, voordat de volgende releases op de markt verschijnen."

Project 007 werd voor het eerst aangekondigd met een korte CGI-trailer in november 2020. Verder weten we nog vrij weinig over de game, die we kennelijk voorlopig ook nog niet hoeven te verwachten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cyberpunk: Edgerunners verschijnt 13 september op Netflix VS legt Nvidia's verkoop van serverprocessoren in China en Rusland aan banden
0

Reacties op: James Bond-game van Hitman-maker verschijnt mogelijk pas in 2025

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.