Jam With The Band komt naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Oorspronkelijk kwam Jam With The Band uit in Japan als Daiga o! Band Bros en waren er geen plannen om deze game in het Westen uit te brengen. Van de game is er ook een vervolg uitgekomen in Japan, maar het is nog niet bekend of Nintendo de originele versie of het vervolg wil gaan uitbrengen. Wel is bekend dat de game wordt uitgebracht op 21 mei.

Jam With The Band

Jam With The band is een muziekgame voor de Nintendo DS. Spelers kunnen stukken van verschillende instrumenten spelen in één nummer. Dit betekent dat men zelf de muziek kan componeren en dus niet enkel een vastgesteld patroon van een muziekstuk speelt. Voor de Europese versie van Jam With The Band is al bevestigd dat er onder meer gelicenseerde muziek van The Jacksons en Britney Spears in zit. Naast de gelicenseerde muziek is het waarschijnlijk dat er net zoals in de Japanse versie van de game zogenaamde medleys in het spel zitten van onder andere Mario en Zelda. De singleplayermodus van de game biedt vijfendertig tracks om te spelen en drie tracks om te ontgrendelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou