Jagen op dino's en Pokémon via WiiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pokémon Rumble is een actiespel dat natuurlijk gebaseerd is op de gelijknamige tekenfilmserie. Het spel kan met vier spelers tegelijk worden gespeeld en kost 1500 Nintendo-punten, wat neerkomt op 15 euro. Het spel is speelbaar met de Wii Remote in combinatie met de Nunchuck, de Cla ic controller en de Gamecube controller. Van Pokémon Rumble is er tevens ook een demo beschikbaar om het spel eerst te testen voordat er over wordt gegaan tot aankoop.

Dinosauru en

Daarnaast is er Shootanto: Evolutionary Mayhem, waarin de speler tegenover allerlei dieren uit de evolutie komt te staan, zoals dinosauru en, apen en vliegende insecten. De speler kan in een aantal stappen evolueren van aap tot een ridder. Het spel kost 500 Nintendo-punten (5 euro) en kan coöperatief met een vriend worden gespeeld. De besturing werkt via de Wii Remote in combinatie met de Nunchuck, de Cla ic controller of deZapper.

Verder is er een demo vrijgegeven van World of Goo, het puzzelspel dat faam maakte door kortstondig geen vaste prijs voor de PC-versie te vragen. Deze actie gaat echter niet op voor Wii-bezitters.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou