Jade Raymond richt nieuwe studio op, maakt PlayStation-game

Jade Raymond richt nieuwe studio op, maakt PlayStation-game

Jade Raymond heeft een nieuwe studio opgericht. De ontwikkelaar werkt aan een nieuwe IP voor PlayStation.

De in Montreal gebaseerde studio heet Haven Entertainment Studio en Sony heeft geïnvesteerd in de ontwikkelaar. Raymond heeft vroeger bij Ubisoft gewerkt aan de Assassin's Creed-, Watch Dogs- en Splinter Cell-franchises, waarna ze EA Motive drie jaar runde en daarna aan de slag ging bij Google Stadia.

"We willen werelden creëren waarin spelers kunnen ontsnappen, plezier kunnen hebben, hunzelf kunnen uitdrukken en gemeenschappen kunnen vinden", aldus Raymond. "We willen onze passie in een project gieten. We willen iets wonderbaarlijks maken dat mensen kunnen ervaren. Ik geloof dat de kracht van games is dat het plezier aan het leven van mensen geeft. Sony doet dat ook - hun streven naar topkwaliteit is ongeëvenaard. Daarom ben ik extreem blij met hun ondersteuning."

Over de nieuwe game is vooralsnog niets bekend. Op PlayStation Blog vertelt Raymond meer over haar nieuwe studio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb vertrouwen in Sony, maar Jade Raymond ja ze heeft mee geholpen aan assasins creed maar vele andere ook. En na ubisoft weet ik echt niet welke game ze gemaakt heeft. Maar goed als Sony beetje vinger in de pap heeft en zegt hoe of wat komt het wel goed.

0

Als Google verstandig geweest was hadden ze haar binnen boord gehouden, ze hebben daar echt de ballen verstand van gaming. Ze denken met een bak met geld wel even wat games uit te kunnen poepen die meteen succesvol zijn, tel daarbij het wispelturige gedrag van Google op en je hebt wederom een falend project. Google mag van geluk spreken dat advertentie big business is anders hadden ze het nooit gered. Nu ze eindelijk kan maken wat ze wil maken ben ik benieuwd wat daaruit gaat komen.

0

Aanbevolen voor jou