Jack Thompson, de ex-advocaat die praktisch in zijn eentje een oorlog uitvecht tegen de Grand Theft Auto-reeks en andere vulgaire games, is nog lang niet moe gestreden en gaat door in zijn strijd tegen 'het kwaad'.

De beste man mag zijn beroep als advocaat niet langer uitoefenen, maar dat weerhoudt Thompson er niet van om de uitgevers op andere manieren dwars te liggen. Zijn meest recente poging is daar een uitstekend voorbeeld van. In een e-mail laat Jack Thompson namelijk weten dat hij van plan is om meer dan 50% van de aandelen van Take Two te bemachtigen, waardoor hij in feite een behoorlijke zeggenschap over de uitgever krijgt. Hij zou zelfs al enkele aandelen hebben gekocht om zo een voorbeeld te zijn voor anderen die zijn mening delen.

In het huidige economische klimaat kosten de aandelen van Take Two slechts $7 per stuk, tegen een eerdere prijs van $26. Een ideale mogelijkheid om veel aandelen te kopen en de "incompetente en rare" Strauss Zelnick (Voorzitter van de Raad van Bestuur van Take Two) de laan uit te sturen, aldus Thompson.