Jack Thompson blij met 'overwinning' op Medal of Honor | Gamer.nl

Jack Thompson blij met 'overwinning' op Medal of Honor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De inmiddels uit zijn ambt gezette advocaat voert al jaren een strijd tegen gewelddadige games en is er zeker van dat hij aan het langste eind zal trekken. "Uiteraard win ik weer, zoals gewoonlijk. En gamers die een andere mening bedeeld zijn en niet kunnen waarderen wat ik allemaal doe om onze cultuur te beschermen, die kunnen naar de hel lopen", aldus Thompson.

Thompson wilde hier in een tweede reactie nog het volgende aan toevoegen: "Als iemand niet weet hoe hij of zij daar moet komen, laat het dan weten, dan stuur ik een cheat code mee om er extra snel heen te kunnen."

Over Jack Thompson

Advocaat Jack Thompson strijdt al jaren tegen de opkomst van gewelddadige games. Met name de spellen van uitgever Rockstar Games konden rekenen op zijn kritiek, zoals Manhunt, Bully en Grand Theft Auto. Zijn strijd leidde er uiteindelijk toe dat hij uit zijn ambt werd gezet door de rechtbank van Florida. Ondanks die gebeurtenis blijft Thompson vechten tegen gewelddadige games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou