Jaagspel theHunter krijgt losstaande dino-uitbreiding | Gamer.nl

Jaagspel theHunter krijgt losstaande dino-uitbreiding | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De lo taande uitbreiding heet theHunter: Primal en laat spelers op dinosauriërs jagen. Het spel komt voor de kerst uit op Steam, aldus de ontwikkelaar. Het is niet bekend of de game ook free-to-play wordt net als theHunter.

Op zijn website meldt Expansive Worlds dat verscheidene mensen vroegen om een dinomodus. Dino's zouden volgens de ontwikkelaar niet pa en in de realistische setting van theHunter. Daarom komt er een lo taande uitbreiding waar de dino's alsnog toegevoegd worden.

Verder maakt de ontwikkelaar weinig details bekend over theHunter: Primal, behalve dat spelers naast jager ook prooi zijn van de dinosauru en. Daardoor is het spel iets sneller dan het reguliere theHunter-spel en is het meer gericht op overleven en verkennen, schrijft Expansive Worlds.

theHunter: Primal


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou