Iwata: "Nintendo's E3-conferentie had beter gekund" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Iwata heeft Nintendo niet de juiste manier gevonden om op de grote gamebeurs de charme van haar producten goed over te brengen. "Wii Sports en Wii Fit waren natuurlijker om op een podium over tebrengen omdat niemand ooit zoiets had gezien of bedacht. Mensenbegrepen meteen waarom Wii Sports zo leuk was en hoewel er eerst watverwarring was over Wii Sports, kwam het daarna wel op het publiekover. Om dit jaar vier mensen New Super Mario Bros. Wii te zien spelenwas niet iets nieuws. Toen mensen het zelf speelden begrepen ze hoe[de coöperatieve modus] de game verandert, maar we konden dat plezier niet overbrengentijdens de persconferentie."

Le en voor volgend jaar

"We hebben na de persconferentie veel interne discu ies gehad. We moeten een betere manier vinden om de aantrekkingskracht van onzeproducten tijdens de E3 te tonen nu meer mensen [de persconferentie]via webcasts bekijken dan er mensen in het publiek zitten. Niet alleenin de Verenigde Staten, maar over heel de wereld kijken mensen. Wehebben veel le en geleerd tijdens afgelopen E3. Na de conferentiehielden we er eentje voor de handel, waar we de zwarte Wii en rode DSitoonden en dat zorgde voor veel hype onder de fans. Het is eenbelangrijke les voor volgend jaar."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou