Items, wapens en voertuigen voor heists GTA Online gelekt | Gamer.nl

Items, wapens en voertuigen voor heists GTA Online gelekt | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Volgens de Twitter-gebruiker gaat het om artwork. Een aantal GTA Online-spelers verifieerden de artwork: Rockstar gebruikte delen ervan al eerder in een trailer. In de screenshots zijn onder andere een helikopter, vliegtuig, motoren en een jeep met een machinegeweer achterop te zien. Verder laten de screenshots wapens en gereedschappen zien.

De Twitter-gebruiker beweert ook dat er vijf aflopen zijn voor de Heists op PlayStation 4 en Xbox One, maar een meer op PlayStation 3 en Xbox 360. Dat zou kunnen betekenen dat de last gen-consoles een extra heist krijgen. Rockstar liet in een interview met IGN al weten dat er vijf heist zouden zijn, een zesde mi ie is niet bevestigd.

Rockstar heeft nog geen exacte releasedatum voor de heists van GTA Online gegeven. Wel zei de ontwikkelaar dat deze uitkomen voor de pc-versie van GTA 5, 24 maart. De Heists hadden eigenlijk al sinds de release van GTA 5 op PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar moeten zijn, maar Rockstar stelde de modus meerdere keren uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou