It Takes Two is drie miljoen keer verkocht

It Takes Two is drie miljoen keer verkocht

De coöperatieve game It Takes Two is wereldwijd inmiddels drie miljoen keer verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Hazelight vandaag op Twitter bekendgemaakt. "Jullie hebben allemaal geholpen met het creëren van een duidelijke boodschap: co-op-avonturen zijn hier om te blijven!" Het bedrijf laat weten dat de verkoopcijfers hartverwarmend zijn.

It Takes Two verscheen afgelopen maart. De game draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out. Daar is maar één kopietje van de game voor nodig. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Origin.

Gamer.nl beloonde It Takes Two met een 9: "It Takes Two is een unieke combinatie van een romcom en een co-op-game. De platformer voelt fris en vernieuwend aan door de fantasierijke omgevingen en verrassende spelmechanieken. Het is werkelijk een genot om samen puzzels op te lossen en minigames te spelen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En terecht. Game zit prima in elkaar en is simpelweg gewoon heel erg leuk. Nog nooit zo'n tof contrast gezien met een van de meest tergende intro's en dan zulke leuke gameplay ;-)

0
test

@kleinekoosjer Mee eens, leuk spel om samen te doen. De werelden zijn prachtig vormgegeven en erg origineel.

0
test

Dit is ook echt een meesterwerk. GOTY contender wat mij betreft.

0

Aanbevolen voor jou