It Came From the Desert krijgt Extended Cut op Sega Mega Drive | Gamer.nl

It Came From the Desert krijgt Extended Cut op Sega Mega Drive | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

It Came from the Desert kwam in 1989 uit op de Amiga van Commodore. Later kreeg de game een port naar MS-DOS. Er kwam wel een gelijknamige game naar de Sega Mega Drive, maar die had compleet andere gameplay. De oorspronkelijke ontwikkelaar, Cinemaware, heeft het op zich genomen om de oorspronkelijke It Came from the Desert alsnog voor de Mega Drive te maken.

De Extended Cut bevat nieuwe cutscenes, een nieuwe introscène en nieuwe eindscènes, naast extra gameplay-elementen. De game moet rond de feestdagen uitkomen, een prijs is nog niet bekend. Het spel bevat een hoesje, cartridge, handleiding en een poster.

It Came from the Desert


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou