Nieuws
Iron Harvest

Iron Harvest verschijnt eind dit jaar op consoles

Real-time strategiegame kwam vorig jaar al uit op pc

Geschreven door Michel Musters op
De real-time strategiegame Iron Harvest komt ergens eind dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dat heeft ontwikkelaar King Art Games aangekondigd. Het spel verscheen in september vorig jaar al op pc. De consoleversie heeft alle updates en downloadbare content die voor de pc-versie zijn verschenen. Daaronder valt ook de recentelijk uitgegeven uitbreiding Operation Eagle.

Mensen die Iron Harvest op Kickstarter hebben gesteund, kunnen nu alsnog hun platform naar keuze aanpassen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Hieronder zijn de eerste beelden van de consoleversie te zien.

Iron Harvest speelt zich af in een alternatieve realiteit in 1920 na de Eerste Wereldoorlog. Spelers besturen verschillende soorten troepen en zetten deze in om de vijand te verslaan en missies af te ronden. Er zijn ongeveer dertig verschillende soorten troepen, van infanterie tot gigantische machines. Verder zijn er drie facties binnen de game die ieder drie helden hebben waaruit gekozen wordt. Iedere held heeft zijn of haar eigen kwaliteiten die verschillende tactische opties bieden. De game heeft een singleplayer- en multiplayermodus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Guardians of the Galaxy-trailer draait om Lady Hellbender De Wisps uit Sonic Colors: Ultimate uitgelicht
0

Reacties op: Iron Harvest verschijnt eind dit jaar op consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.