Iron Harvest verschijnt eind dit jaar op consoles

Iron Harvest verschijnt eind dit jaar op consoles

De real-time strategiegame Iron Harvest komt ergens eind dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dat heeft ontwikkelaar King Art Games aangekondigd. Het spel verscheen in september vorig jaar al op pc. De consoleversie heeft alle updates en downloadbare content die voor de pc-versie zijn verschenen. Daaronder valt ook de recentelijk uitgegeven uitbreiding Operation Eagle.

Mensen die Iron Harvest op Kickstarter hebben gesteund, kunnen nu alsnog hun platform naar keuze aanpassen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Hieronder zijn de eerste beelden van de consoleversie te zien.

Iron Harvest speelt zich af in een alternatieve realiteit in 1920 na de Eerste Wereldoorlog. Spelers besturen verschillende soorten troepen en zetten deze in om de vijand te verslaan en missies af te ronden. Er zijn ongeveer dertig verschillende soorten troepen, van infanterie tot gigantische machines. Verder zijn er drie facties binnen de game die ieder drie helden hebben waaruit gekozen wordt. Iedere held heeft zijn of haar eigen kwaliteiten die verschillende tactische opties bieden. De game heeft een singleplayer- en multiplayermodus.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou