Nieuws
Destiny 2

Nieuwe patch beschikbaar voor Destiny 2

Iron Banner niet meer alleen beschikbaar voor bezitters van dlc

Geschreven door Arran Winmai op
Na de downtime van gisteren zijn grote veranderingen doorgevoerd met betrekking tot Iron Banner en Faction Rallies in Destiny 2.

Deze modi waren oorspronkelijk beschikbaar voor alle spelers. Na de release van Curse of Osiris waren deze echter alleen nog speelbaar voor mensen die de dlc hadden gekocht. Dit was vervelend voor spelers die de dlc niet aangeschaft hadden en plotseling niet meer konden deelnemen aan de Iron Banner- en Faction Rally-evenementen. Na deze patch zullen de modi weer gewoon beschikbaar zijn voor iedereen.

Wanneer de spelmodi weer terugkeren naar Destiny 2 is nog onbekend, maar als het eenmaal zover is kunnen nu dus ook spelers die niet de Curse of Osiris-uitbreiding bezitten weer deelnemen aan de evenementen.

Bron: Bungie

Dit artikel delen:

Lees meer

Processor-bugs treffen wereldwijd bijna alle computers Miiverse-fans archiveren bijna 17TB aan berichten
1

Reacties op: Nieuwe patch beschikbaar voor Destiny 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ksmai

  • 4 januari 2018 16:05
  Het zou van Bungie en Destiny goed zijn als ze in plaats van CoO uitbrengen als uitbreiding, dit uitbrengen als patch. Het model van bijvoorbeeld the Division zou heel goed passen bij een game als Destiny. Helaas denk ik niet dat dit gaat gebeuren gezien de strategie van bungie omtrent microtransacties en het gebrek (ondanks dat er iets van was) aan communicatie met de community.
  Deze patch gaat de spelers niet terug brengen. Mensen (of eerder idioten) zoals ik, die na veel plezier in Destiny 1 de season pass hebben gekocht, spelen niet meer en zijn voor het grootste deel de mensen die zich druk zouden maken om iron banner (als er een reden was om dit te spelen behalve re-skin na re-skin van bestaande wapens).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.