'Irem stopt productie Disaster Report games' | Gamer.nl

'Irem stopt productie Disaster Report games' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In 2002 verscheen de eerste Disaster Report voor PlayStation 2. In 2006 volgde een tweede deel voor de PS2 en in 2009 verscheen de laatste Disaster Report voor de PlayStation Portable. In deze Japanse games moeten spelers ontsnappen in een door een aardbeving verwoeste stad. Door de sterke overeenkomsten met de recente gebeurteni en in Japan, werden de Disaster Report-games de laatste tijd populairder. Irem zou desondanks gestopt zijn met het produceren van deze spellen. 

Er was ook een vierde deel in ontwikkeling voor PlayStation 3. Deze game zou aanvankelijk op 10 maart uitkomen, een dag voor de echte aardbeving. De game werd echter uitgesteld naar de lente en na de aardbeving werd besloten de game helemaal te annuleren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou