iPhone krijgt achievements en leaderboards | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Multiplayermogelijkheden worden uitgebreid met een matchmaking-systeem en de mogelijkheid vrienden uit te nodigen. Ontwikkelaars kunnen binnenkort al aan de slag met de nieuwe gamefuncties, zodat er bij de lancering voor consumenten later dit jaar, al tal van games beschikbaar zijn die het ondersteunen. Inmiddels zijn er voor de iPhone al meer dan 50.000 games verschenen.

iPhone OS 4

Deze nieuwe functionaliteit is onderdeel van iPhone OS 4, het nieuwe besturing ysteem voor de iPhone dat deze zomer gelanceerd zal worden en vandaag door Apple uit de doeken is gedaan. Naast de gamefunctionaliteit brengt het iPhone OS 4 ook langverwachte mogelijkheden als multitasken, een verbeterd e-mailprogramma en de mogelijkheid programma's in mappen te verdelen.

Het iPhone OS 4 zal alleen werken op iPhone 3GS en 3G-toestellen en op de iPod Touch 3G. Bezitters van een iPhone 3G zullen echter niet gebruik kunnen maken van alle nieuwe features, waaronder multi-tasking. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou