Nieuws

iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

Handig

Geschreven door Cody Dakota op
Apple heeft een nieuwe update van iOS uitgebracht dat officiële ondersteuning toevoegt voor PlayStation 5 en Xbox Series X-controllers.

Dat laat Apple weten in een nieuwsbericht. Zodra de update is geïnstalleerd, kunnen Iphone-bezitters simpelweg de Pair-knop op de Xbox-controller indrukken om de controller de koppelen aan hun telefoon. 

DualSense-gebruikers moeten de Share- en PlayStation-knop tegelijk indrukken tot het lichtje op de controller begint te flikkeren om beide apparaten met elkaar te verbinden. Zodra deze actie is uitgevoerd, verschijnt de controller in onder bluetooth-apparaten op je telefoon. Datzelfde geldt overigens voor Xbox controllers. 

De 14.5 update introduceert ook allerlei andere features, zoals de mogelijkheid om Iphones te ontgrendelen via de Apple Watch. Hierover lees je alles in het nieuwsbericht van de techgigant.

Dit artikel delen:

Lees meer

Monster Hunter Rise 2.0-update is nu uit Super Nintendo World Osaka sluit opnieuw de deuren
1

Reacties op: iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 28 april 2021 09:40
    Dit is alvast goed nieuws. Nu nog even afwachten wat de Europese Commissie van de Appstore vindt.. Die gaan van de week daar iets over zeggen geloof ik.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.