iOS-game République komt naar Mac en PC | Gamer.nl

iOS-game République komt naar Mac en PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Oorspronkelijk stond het spel alleen voor iPhone, iPod en iPad gepland, maar bij het bereiken van 100.000 dollar werd besloten ook een Mac en PC-versie van de game te ontwikkelen. In totaal hebben tot nu toe ruim 2700 mensen een donatie gedaan; bij een donatie van 10 dollar krijgen ze de game voor iOS, bij een donatie van 15 dollar krijgen donateurs een versie voo Mac of PC. De game wordt alleen gemaakt als het financieringsdoel van 500.000 dollar wordt gehaald. Daarvoor is nog twee weken de tijd. 

In République wordt de speler gebeld door Hoop, een jonge vrouw die gevangen zit. De speler moet deze vrouw zien te bevrijden door het beveiliging ysteem te hacken. De ontwikkelaars willen een actiegame maken waarbij de focus niet ligt op het doden. 

République zal worden gemaakt door Camouflaj, een team van ontwikkelaars die onder andere hebben gewerkt aan Fear, Metal Gear Solid en Halo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou