IO Interactive's Mini Ninjas komt op 11 september uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mini Ninjas laat de speler rondsluipen en vechten in een kleurrijke wereld. Hoofdpersonage Hiro moet de Evil Samurai Warlord, die alle dieren van de wereld in slechteriken verandert, zien te stoppen. Hiro kan daarbij rekenen op zijn speciale kracht om de tijd te stoppen. De game verschijnt op de Wii, DS, Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Geen donkere sfeer, wel diepgang

Het realisme en de donkere sfeer uit IO's vorige games is nergens te vinden. Ondanks dat is Mini Ninjas volgens de ontwikkelaar "net zo veel een IO Interactive titel als Hitman of Kane & Lynch." IO belooft dan ook genoeg actie en diepgang met Mini Ninjas.

"Na tien jaar ervaring hebben veel van onze werknemers een familie en wilden ze een game maken die ze met hun kinderen konden spelen", aldus de ontwikkelaar op haar website.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou