Nieuws
Hitman 2

IO Interactive gaat zich meer bezighouden met Hitman 3

Minder aandacht voor Hitman 2

Geschreven door Cody van den Bogert op
IO Interactive heeft in hun laatste roadmap bekendgemaakt dat het Hitman 2-team zich meer op de toekomst gaat richten. In andere woorden; ze richten zich meer op Hitman 3.

Hitman 2 ontvangt nog altijd updates en patches, maar het lijkt erop dat IO Interactive hier langzaam mee gaat stoppen. "We kijken nu vooral naar de toekomst, dat houdt in dat we onze aandacht langzaam wegtrekken van Hitman 2 en ons gaan bezighouden met het volgende deel, dat overigens goed onderweg is", schrijft de ontwikkelaar.

Goed nieuws dus voor Hitman-fans, het was immers niet vanzelfsprekend dat de avonturen van Agent 47 in de nabije toekomst voortgezet gingen worden. De ontwikkelaar werkt namelijk op dit moment ook aan een andere game, die wordt uitgegeven door Warner Bros.. Tijdens de aankondiging van dit project vertelde de ontwikkelaar dat ze graag andere werelden willen verkennen. Uit deze boodschap begrepen veel fans dat een volgend Hitman-deel er voorlopig niet ging verschijnen.

IO Interactive geeft in de roadmap aan dat de game voorlopig nog wel onderhouden wordt, maar dat er geen nieuwe missies meer worden toegevoegd. Wel verschijnen er nog nieuwe contracten en seizoensactiviteiten.

Hieronder vind je een video met de roadmap van Hitman.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week Overwatch 2 gaat Destiny achterna
0

Reacties op: IO Interactive gaat zich meer bezighouden met Hitman 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.