IO Interactive deelt opening Hitman 3

IO Interactive deelt opening Hitman 3

IO Interactive heeft de openingsvideo van Hitman 3 onthuld. De video is exclusief te vinden op IGN.

De beelden onthullen dat de game aftrapt in Saudi-Arabië, waar protagonist Agent 47 uit een vliegtuig de woestijn in skydivet. In de verte is een wolkenkrabber te zien, die lijkt op die in het eerder onthulde Abu Dhabi-level.

Hitman 3 moet het laatste deel van de reboot-trilogie en Agent 47's 'meest persoonlijke deel' tot nu toe worden. Ook is de game volledig in virtual reality worden gespeeld op PlayStation VR.

De game bevat naast een campagne verschillende Elusive Targets en twintig Mastery Tracks: niveau's met nieuwe startlocaties en items in een level.

Recent maakte IO Interactive bekend dat het werkt aan Project 007, een oorsprongsverhaal van James Bond. De game heeft nog geen officiële naam, releasedatum of beoogde platformen.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Stadia en Nintendo Switch. De Switch-versie betreft een cloudgame.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hitman blijft toch wel uniek in zijn soort, ben daarom ook weer erg benieuwd naar deze.

0

Vind het geen pakkende intro.... en die waas over het beeld is erg irritant.

0

@RR020 Gelukkig is dit Hitman en geen Metal Gear Solid, en is het sowieso niet te doen om het gelaagde, filosofische verhaal of filmische cutscenes. :)

0

Aanbevolen voor jou