Inzamelactie om ander einde Mass Effect 3 stopgezet | Gamer.nl

Inzamelactie om ander einde Mass Effect 3 stopgezet | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Penny Arcade, waarvan de oprichters ook Child's Play in het leven hebben geroepen, stelt dat de contactpersoon van laatstgenoemde organisatie veel mails kreeg van mensen die zich afvroegen hoeveel geld er ingezameld moest worden voor er een ander einde kwam aan de game. Ook hebben een groot aantal mensen, mogelijk nadat zij zich realiseerden dat er niet per se iets zou gebeuren als zij geld doneerden, hun geld teruggevraagd bij PayPal.

Verder zou er verwarring zijn ontstaan over wat de connectie is tu en het einde van Ma Effect 3 en een goed doel als Child's Play. Penny Arcade heeft als gevolg hiervan besloten de inzamelingsactie vroegtijdig stop te zetten en voortaan een nieuw beleid te voeren: "Child's Play mag geen middel zijn om aandacht te vragen voor een doel, het moet zelf het doel zijn." De inzamelingsactie haalde in de eerste paar dagen enkele tienduizenden dollars op. Ontwikkelaar BioWare heeft inmiddels beloofd meer duidelijkheid te geven over het einde van Ma Effect 3; in welke vorm is nog niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou