Update: Seizoen vier voor Fortnite: Battle Royale is live | Gamer.nl

Update: Seizoen vier voor Fortnite: Battle Royale is live | Gamer.nl

De servers voor Fortnite: Battle Royale zijn weer online en spelers ontdekken de nieuwe content die seizoen vier met zich meebrengt.

De grootste verandering aan de map is dat Dusty Depot is weggevaagd door de komeet en nu Dusty Divot heet. In de krater zijn meerdere gebouwen om de gelande, gloeiende meteoriet gebouwd. Tevens is een nieuwe Point of Interest toegevoegd ten noorden van de Wailing Woods genaamd Risky Reels. Verder zijn er veel kleinere aanpa ingen aan de map gedaan. In de krater zijn tevens blauw-paarse kristallen op de grond te vinden die opgepakt kunnen worden om hoger te springen.

Andere veranderingen zijn een nieuwe achtergrond voor de lobby, nieuwe skins, items, sprays en emotes en een nieuwe Battle Pa met honderd nieuwe beloningen. De mogelijkheid om een willekeurige skin te selecteren is ook toegevoegd.

De volledige patchnotes zijn nu te vinden op de site van Epic Games. De update is nu beschikbaar voor pc, PS4, Xbox One en iOS.

Een Fortnite-fan vond voor de lancering al een video in de bestanden van de update die al is uitgebracht. In het filmpje wordt de beruchte komeet geïntroduceerd, worden meerdere delen uit de map verwoest en zien we helden uit de krater stappen. Een andere kortere video is ook online geplaatst, waarin de inslag van de komeet nog eens te zien is.

Epic hint al langer naar seizoen vier van de populaire battle royale-game. Vandaag start het vierde seizoen met een aangepaste map, een nieuwe Battle Pa , nieuwe skins en andere veranderingen.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou