Op Xboxworld.nl is een interview verschenen met niemand minder dan de Nederlandse bedenker van Racing Evoluzione, Arthur Houtman. Arthur speelt al tijden met het spelconcept waarin je een eigen automerk begint in zijn hoofd, en heeft eindelijk de kans gehad om samen met Milestone zijn droom tot werkelijkheid te brengen. Een setje interessante vragen over de prachtige racetitel, met mogelijk een kijkje in de toekomst...Arthur, zou je jezelf eens voor willen stellen? Aan wat voor projecten heb je eerder gewerkt en wat is je taak bij de ontwikkeling van Racing Evoluzione?

Geboren in Nederland, ik werk sinds 12 jaar in de interactieve/games industrie, waarvan 8 jaar bij Infogrames. Ik heb nu bijna 5 jaar geleden de Racing Studio opgestart in Lyon, verantwoordelijk voor producten zoals onder andere Le Mans, VRally, Grand Prix.

Het gehele concept van Racing Evoluzione was mijn idee, geïnspireerd door de vele uren die ik als jonge auto fanaat in de Michel Vailliant strips doorgebracht had. Kijk op Xboxworld.nl voor het hele Racing Evoluzione (Apex genaamd in de US) interview.